ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ LEGO

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα τους ζήλευε το σύμπαν για την καθημερινότητα τους. Πολύ περισσότερο οι άνθρωποι. Υπάρχουν επαγγέλματα που όταν τα ακούμε για πρώτη φορά ξαφνιαζόμαστε. Άλλα επαγγέλματα μας είναι αδιάφορα. Και κάποια άλλα που δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους. Ο David Fautley είναι ένας από αυτούς που θα ζήλευαν οι περισσότεροι, αν όχι όλοι.

Σχεδιάζει και παίζει με τα Lego. Αυτός είναι:

David-Fautley-Lego-modell-012

Εργάζεται στην Legoland Windsor, στην Αγγλία από το 1996, την πρώτη ημέρα που άνοιξε το πάρκο. Ο στόχος του είναι να δημιουργεί υπαρκτά ή φανταστικά μοντέλα διαφόρων ειδών χρησιμοποιώντας τα γνωστά τουβλάκια. Ο ίδιος θυμάται την πρώτη ημέρα που ήρθε σε επαφή με το χώρο, πριν ακόμη γίνει μόνιμος υπάλληλος. Στο στάδιο επιλογής υπαλλήλων, έπρεπε να δημιουργήσει κάτι με τη φαντασία του έχοντας στα χέρια του μόνο μερικά τουβλάκια. Αυτό θα ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο θα διαγωνιζόταν έναντι άλλων υποψηφίων. Έκανε έναν κροκόδειλο. Κι αυτό γιατί είχε περισσότερα τουβλάκια χρώματος πρασίνου.

Πρώτος στόχος των νέων σχεδιαστών του πάρκου είναι η δημιουργία μιας μπάλας, μιας σφαίρας γιατί όταν κανείς μάθει να δημιουργεί το συγκεκριμένο σχήμα, τότε μόνο θα είναι έτοιμος να προχωρήσει στο σχεδιασμό και την κατασκευή μιας κεφαλής.

Δες την Laura Laughton να… ξεσκονίζει το Big Ben:

Annual-Clean-Up-at-Legola-009

[via] [via] [via]