Εάν έχεις απορίες, μπορείς να μου στείλεις ένα email, ή να με βρεις στο Facebook και στο Twitter. Πρίν το κάνεις αυτό, ίσως βρεις κάποιες απαντήσεις πιο κάτω.

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ;
Διότι δεν θα βρεις αλλού κάτι από εμένα. Άρα εάν θέλεις κάτι από εμένα, θα το πάρεις. Τί δεν καταλαβαίνεις;

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ;

Εάν είναι σε ηλεκτρονική μορφή, θα το λάβεις αμέσως. Φρέσκο και ζεστό. Στην περίπτωση της χάρτινης μορφής, ο χρόνος εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Την κακοκαιρία, την απόσταση, τις αργίες, το μελάνι στο τυπογραφείο. Για παράδειγμα, την πρώτη φορά που παράγγειλα το δικό μου αντίγραφο με απλή αποστολή, ήταν και Χριστούγενα άρα γιορτές, μου πήρε σχεδόν τρεις βδομάδες. Μια αναγνώστρια από Αγγλία το έλαβε σε πέντε ημέρες.

ΣΕ ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ;
Σε .PDF ώστε να μπορούν να διαβαστούν από τις περισσότερες συσκευές. Σχεδόν όλες.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΩ;
Εγώ μπορώ να κλέψω εσένα; Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή οποιουδήποτε έργου (ή μέρος αυτού) με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς γραπτή άδεια του συγγραφέα. Εμένα. Πολύ τυπικούρα αυτό. Άν θα δανειστείς κάτι, απλώς να αναφέρεις από πού το βρήκες και τότε όλα είναι νόμιμα και όμορφα και καλά. Ο συγγραφέας ή/και ο διαχειριστής της ιστοσελίδας αυτής, δεν ευθύνεται για οτιδήποτε περιέχουν τρίτες ιστοσελίδες ή τυχόν προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε/από αυτές. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται ούτε γίνονται αποδεκτές ανταλλαγές έναντι οποιουδήποτε ποσού ή αντιτίμου. Εάν επιθυμείτε να πάρετε άδεια για την αναπαραγωγή ή δημοσίευση άρθρου/βιβλίου (ή μέρους του), στείλτε e-mail αναφέροντας τον αριθμό των σελίδων και το σκοπό για τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν. Θα επεξεργαστώ το αίτημά σας και θα σας απαντήσω το συντομότερο δυνατό. Βέβαια, η όποιας μορφής διαφήμιση, είναι δωρεάν. Δικαιούμαι να αλλάξω αποφάσεις χωρίς προειδοποίηση αναλόγως περίστασης ξεχωριστά. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατος.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;
Αφού διαλέξεις τη μορφή που επιθυμείς, για παράδειγμα χάρτινη, θα προσγειωθείς στη σελίδα αγοράς του βιβλίου. Πατώντας “Add to cart” στη δεξιά πλευρά, θα οδηγηθείς σε νέα σελίδα όπου αναθεωρείς ή προσθέτεις τον αριθμό αντιτύπων. Μετά πατάς “Continue to Checkout”. Αναγκαστικά, πρέπει να διαλέξεις εάν είσαι νέος ή παλιός πελάτης της υπηρεσίας (π.χ. εάν έχεις κάνει ή παραγγείλει κάτι προηγουμένως από την ίδια εταιρεία). Είναι εύκολος ο τρόπος. Άν είσαι νέος, πατάς “I am a new customer” και θα φθάσεις στην πολυπόθητη σελίδα όπου συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και το πού θέλεις να καταλήξει η παραγγελία σου. Συμπληρώνεις την πρώτη φόρμα, πατάς “Save and Continue” για να προχωρήσεις, μετά διαλέγεις τον τρόπο αποστολής (γρήγορο, απλό, κανονικό κτλ), πατάς “Save and continue” ξανά, και μετά έρχεται η μεγάλη ώρα της πληρωμής. Συμπληρώνεις τα σχετικά και μάντεψε τί πατάς στο τέλος: SAVE AND CONTINUE. Μπορείς να πληρώσεις είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα είτε με την υπηρεσία Paypal. Ακολούθως, πρέπει να επιβεβαιώσεις πως έκανες τα πάντα σωστά επειδή για οποιοδήποτε λάθος, μόνο εσύ θα ευθύνεσαι. Εάν είναι όλα εντάξει, κάνεις κλικ στο “Place Order” και η παραγγελία σου έχει ήδη φύγει. Στην ηλεκτρονική μορφή, τα πράγματα είναι σχεδόν τα ίδια. Είναι όλα άμεσα, αυτόματα, γρήγορα.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ;
Κι εδώ πάλι τα πράγματα διαφέρουν. Δεν μπορώ να δώσω πολλές πληροφορίες διότι ούτε γνωρίζω συγκεκριμένα. Ξέρεις κι εσύ όμως πως άλλο κόστος θα έχει ο Αυστραλός και άλλο ο Ιταλός. Αυτά καθορίζονται από την υπηρεσία που διαχειρίζεται τα θέματα, όχι από εμένα.

ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΩ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ;
Στο κάτω-αριστερά μέρος της σελίδας όπου γίνεται η συμπλήρωση της φόρμας, μπορείς να αλλάξεις “κατάστημα”, δηλαδή να διαλέξεις εάν προτιμάς δολάρια, ευρώ, λίρες κτλ.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
Υπάρχει η δυνατότητα για σχολιασμό κάτω από κάθε άρθρο, αλλά παρακαλώ να μένουν σε κόσμιο επίπεδο οι σχολιασμοί. Τα σχόλια είναι ο άμεσως τρόπος συζήτησης, εμπλουτισμού ή κριτικής ενός θέματος. Γι’ αυτό τα εγκρίνω. Έχω το δικαίωμα να διαγράφω αυτά που νιώθω πως δεν κοσμούν καταλλήλως ή δεν αρμόζουν με το εκάστοτε άρθρο ή κείμενο. Κατά τη δική μου κρίση.