ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ

Ψυχή μου,
Ο καλόκαρδος έρωτας για μια ακόμη φορά παίζει παιχνίδια στις πλάτες μας, με αντικείμενο τις αντοχές. Ο φτερωτός ξύπνησε με αφορμή την εμφάνιση σου στη ζωή μου. Με το που εμφανίστηκες εσύ, ο μικρός άγγελος ζήλεψε και θέλησε να ασχοληθεί κι αυτός μαζί σου, όπως η δικιά μου καρδιά που αντιδρά μακριά σου. Είσαι μια ύπαρξη που δεν μοιάζει με καμιά άλλη. Κυριαρχείς στις στιγμές της καθημερινότητας μου βάζοντας σημάδια παντού που να μπλέκουν την αληθινή διάσταση του κόσμου με τον πλανήτη σου τον όμορφο, τον γλυκό, τον ζωντανό.

Οι αποστάσεις μεταξύ μας δροσίζονται με το κρυφό χαμογελάκι που μου ξεφεύγει όταν σε σκεφτώ. Και σιγά σιγά πνίγονται στον ωκεανό της αγάπης όταν αφεθώ στις σκέψεις που επιβεβαιώνουν την γνώση της ύπαρξης σου στη ζωή μου. Υπάρχεις μόνο για καλό στους δρόμους μου. Κυκλοφορείς ελεύθερα στο μυαλό μου όλη μέρα και όλη νύχτα. Στην καρδιά μου γεννήθηκε ένας άλλος κόσμος μόνο για σένα, από σένα.

Έμαθα τον Παράδεισο αφού κοιταχτήκαμε βαθιά. Είμαι σε θέση να πω στον καθένα πως μοιάζει αυτό το άγνωστο μέρος, διότι γνώρισα το πιο αγγελικό πλάσμα που υπάρχει. Έκανα μια ερωτική χειραψία με τον άγγελο που αντιπροσωπεύει τα χρώματα, την αισιοδοξία, το πάθος και την μαγεία. Μου είσαι τα πάντα καλή μου. Έχει ένα τραγουδάκι που λέει «όταν έχω εσένα, νιώθω σαν παιδί»… Δεν είναι πως δεν συμφωνώ, δεν είναι πως δεν νιώθω ακριβώς το ίδιο. Είναι πως «είσαι τα ζαχαρωτά, τα παιχνίδια και η χαρά μου» όπως λέει ένα άλλο. Έχει τόσα τραγούδια που θέλω να σου χαρίσω, άπειρα.

Μη ζητάς να σου δώσω να καταλάβεις τι νιώθω. Θα μπερδευτώ κι εγώ ο ίδιος να προσπαθήσω να εκφράσω όλα αυτά μέσα μου. Η τρέλα είναι το μόνο σίγουρο πως κατοικεί μέσα μου εδώ και καιρό. Για σένα. Είσαι τρομερός έρωτας. Καψουρεύτηκα την αύρα σου, ερωτεύτηκα το σώμα σου, παθιάστηκα μαζί σου. Το ακόλουθο τραγουδάκι, είναι για σένα μάτια μου…

 

Το πιο πάνω αποτελεί απόσπασμα από το βιβλίο «Πλατωνικό Ταξίδι»

[img]