ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

Φουντώνει ο έρωτας μαζί με τη θερμοκρασία του καιρού και ψάχνει λύσεις στα καλοκαιρινά κύματα για να διώξει το άγχος, τις ανησυχίες, την αγωνία του Χειμώνα. Αυτό που η Άνοιξη δημιούργησε, έρχεται ο Ιούνιος, ο Ιούνιος και ο Αύγουστος να το μεγαλώσει για να αντέξει ύστερα τη συνέχεια του Φθινοπώρου.

Σε πολιορκεί η αύρα της θάλασσας που δροσίζει κάθε φλογερό συναίσθημα κι αυτό με τη σειρά του ζωντανεύει από την αρχή για να σε αναγκάσει να το περιποιηθείς ανάλογα. Και τι πιο καλύτερος τρόπος να χαϊδέψει κανείς αυτό που αισθάνεται από το να του προσφέρει την ευκαιρία έκφρασης;

Κάτω από το ζεστό ήλιο οι αγκαλιές αποτελούν προστασία από τις ακτίνες. Τα δυο ενωμένα κορμιά είναι ο τρόπος να καλυφθούν οι καρδιές και να μιλούν από κοντά, καθώς η απόσταση τους είναι κάτι λιγότερο από μια ανάσα. Τρέχεις με τον έρωτα σου πέρα δώθε κι όταν κουραστείτε απλά κάνετε μία βουτιά στην θάλασσα. Ή πέφτετε στην άμμο να γεμίσετε με τα σημάδια της φύσης που σας έφεραν κοντά. Το καλύτερο είναι να μείνετε εκεί μέχρι το βράδυ ή το επόμενο ξημέρωμα, όταν θα ψάχνετε απαντήσεις στις ερωτήσεις που δεν προλάβατε να κάνετε καν.

Η βραδινή βόλτα είναι το δημιούργημα της θέλησης με την ελπίδα ταυτόχρονα. Γιατί θέλεις να συναντήσεις τον έρωτα σου που στερήθηκες όλη μέρα λόγω ρουτίνας και την ίδια ώρα ελπίζεις όλο αυτό να οδηγήσει κάπου. Σε μία περιπέτεια, σε κάποιο ταξίδι, σε κάποιο κρεβάτι. Γιατί αυτό το κρεβάτι είναι που τρελαίνει και τους δυο σας και πάνω σε αυτό γίνονται όλες οι μάχες κατάκτησης, υποταγής κι εξουσίας.

Διότι ο ένας ανήκει στον άλλον και έτσι είναι το σωστό, έτσι πρέπει. Έτσι θέλεις εξάλλου εσύ. Να σε χειρίζεται ο άλλος ή η άλλη σαν παιχνίδι. Τα παιχνίδια υπάρχουν για τη διασκέδαση, μα τι καλύτερη διασκέδαση υπάρχει από την ικανοποίηση; Την ταυτόχρονη; Και των δύο;

Το καλοκαίρι υπάρχουν περισσότερες κρυψώνες για τα ζευγάρια. Θες να αγκαλιάσεις και να φιλήσεις χωρίς να σε δουν; Τόσες αποβάθρες, τόσα πάρκα σε μικρές γειτονιές, η αυλή του σχολείου που έκλεισε για τις διακοπές, το αυτοκίνητο που πήρες πάνω στο λόφο να κοιτάζει την πόλη από ψηλά όσο εσείς θα είστε απασχολημένοι. Αμέτρητες οι επιλογές. Ακόμη και μέσα στη θάλασσα παρέα με τα ψαράκια να σας παίρνουν μάτι. Κι αυτά έχουν ψυχή.

Ποιά άλλη εποχή μπορείς να κοροϊδέψεις τον έρωτα σου που έγινε χάλια με το καρπούζι στο στόμα; Τώρα μπορείς να το γευτείς κατευθείαν από τα χείλη της όταν θες να τη σκουπίσεις ή να βρεις μια έξτρα αφορμή να τη φιλήσεις από τη χαρά σου να “την έχεις” δική σου. Αυτό το φιλί έχει πρόσβαση σε περισσότερα σημεία του κορμιού της πλέον κι αυτό οφείλεται στην άνετη της μπλούζα και το εποχιακό σορτσάκι. Περισσότερη σάρκα αφήνεται στα πονηρά σχέδια του μυαλού σου που φιλτράρει ο εαυτός σου κάθε στιγμή. Είναι κι αυτό από τις χαρές τις εποχής.

Προσοχή όμως, διότι εξαιτίας αυτού το καλοκαίρι είναι πιο εύκολο να φανούν τα σημάδια που αφήνει πίσω του ο έρωτας πάνω στο λαιμό ή οπουδήποτε αλλού…

 

[img]