ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΑΓΚΩΜΑ

Είναι το πιο διαχρονικό παιχνίδι. Όσο ελάχιστο ή αρκετό χρόνο κι αν κρατήσει, η λαχτάρα που το συνοδεύει φέρνει στο μυαλό τη σκέψη που θα συντροφεύει παντοτινά αυτό το μενού συναισθημάτων και αισθήσεων της στιγμής. Εμένα μου αρέσει να του δίνω το χρόνο του. Να κλέβω χρόνο από οτιδήποτε άλλο και να το χαρίζω σ’ αυτό. Να μην λυπάμαι που έχασα το τρένο ούτε που δεν πρόλαβα να δω το ηλιοβασίλεμα. Να μην λυπάμαι που ξεχάστηκα εξαιτίας του.

Μου αρέσει να βυθίζομαι στην αγωνία μέχρι να συμβεί αυτό και να πολιορκώ το κάστρο των δικών σου χειλιών με τα δικά μου. Να σε προκαλώ σε αυτό τον αγώνα πάλης όπου κι οι δυο έχουμε τα ίδια όπλα, τις ίδιες δυνάμεις, τον ίδιο στρατό. Αν με κερδίσεις ή αν χάσεις, αυτό θα είναι το αποτέλεσμα συγκρούσεων που θα αφήσουν τους εαυτούς μας κουρασμένους μα όχι σκοτωμένους. Δεν είναι μάχη επιβίωσης αλλά κατάκτησης. Στο τέλος κανένας ηττημένος δεν θα σηκώσει λευκή σημαία μα ούτε και κάποιος νικητής θα υψώσει τη δική του. Διότι όταν τα χείλη μείνουν ενωμένα, η ισοπαλία είναι αυτή που θα επικρατήσει σ’ αυτό που αναζητούμε:

Το φιλί.

Η ωραιότερη στιγμή είναι αυτά τα δευτερόλεπτα που τα μάτια έρχονται πιο κοντά και οι μύτες αρχίζουν να απειλούνται σαν συγκρουόμενα στο λούνα παρκ. Εκεί που κανείς απ’ τους δυο μας δεν αποφασίζει ακόμη να κλείσει τα μάτια του και να χαθεί στο πηγάδι του πάθους γιατί θέλει να ζωγραφίσει πρώτα με εικόνες αυτό που προσμένει πριν το χαράξει στη μνήμη ο πόθος. Όταν σκάει κι ένα μικρό γελάκι πριν το μεγάλο χαμόγελο της ικανοποίησης μετά, είναι αντίδραση του κορμιού που λέει πως όλα πάνε καλά, όλα προχωρούν όπως το θέλησε η σχέση που μας ενώνει.

Μα και αργότερα, αυτό το χαμόγελο που γλιστράει μετά το φιλί, είναι σαν θησαυρός κάτω από ουράνιο τόξο με κάθε χρώμα του να συμβολίζει κι από ένα όνειρο που έκανα μαζί σου. Ολόκληρη σειρά ονείρων για τα οποία ανακάλυψα νέα πράγματα για τον εαυτό μου σαν όλα εκείνα που δεν ήξερα πριν σε συναντήσω. Δεν ήξερα καν ότι είχα σκηνοθετικές ικανότητες αφού σε κάθε τέτοιο όνειρο δημιούργησα σενάριο, σκηνές, υπόθεση. Φυσικά το αποτέλεσμα είναι πάντα υπέρ μου. Έτσι ήθελα, να σε κερδίζω.

Στην πιο απρόσμενη στιγμή που θα σ’ έχω κοντά μου, θα σε ξαφνιάσω. Κανονικά δεν έπρεπε να το πω για να σε πιάσω απροετοίμαστη αλλά είμαι καλός για να έχω μυστικά από σένα. Δεν ξέρω αν θα μου βγει σε καλό αυτό μελλοντικά. Τώρα όμως, θέλω να ξεγελάσω το συναίσθημα σου με μία διαφορετική έκπληξη. Από αυτές που ζητάω για μένα. Τα χείλη σου αξίζουν. Είναι για να τα δαγκώνεις. Αξίζουν πολλά δαγκώματα από αυτά που σφραγίζουν τη λειτουργία τους αφήνοντας πίσω το σημάδι τους χαραγμένο. Είναι ερωτεύσιμα, είναι λαχταριστά, είναι πλασμένα από ζάχαρη κι από πάνω έχουν ως αφροδισιακό τη δική σου μυστική συνταγή.

Τα χείλη σου είναι μαγεία, είναι υπνωτικό και τονωτικό ταυτόχρονα. Με ζαλίζουν για να ξεχαστώ και να αφεθώ στον μαγνητισμό τους ενώ καμιά φορά με ξυπνούν με την ώθηση που μου στέλνουν να τα διεκδικήσω ξανά. Το πιο ωραίο μου ντύσιμο είναι τα φιλιά σου από πάνω μέχρι κάτω. Μαζί τα χείλη μας στολίζουν το χρόνο όταν αυτός φροντίζει εμάς. Στην ανάγκη σου να διώξεις κάτι που σε δυσκολεύει, να θυμάσαι πως τα χείλη μου θα σκουπίσουν το δάκρυ απ’ τον πόνο και θα το μετατρέψουν σε ευτυχία όταν θα καταλήγουν στα δικά σου με απλές, βασανιστικές και αθόρυβες κινήσεις. Πρώτα το πάνω χείλος, μετά το κάτω κι ύστερα το όνειρο που ζωντανεύει…

 

[img]