ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ

Με βιασύνη σε γνώρισα και με την ίδια ακριβώς προσπαθώ να σε κρατήσω. Κανένας λόγος δεν υπάρχει που να μην με αφήνει να σκηνοθετώ στο μυαλό μου τα κοινά μας όνειρα, όσα ακόμη δεν φαντάστηκες ότι υπάρχουν. Κι αν δεν σου το λέω είναι γιατί απλά εσύ δεν είσαι έτοιμη να παραδοθείς στην αλήθεια.

Πώς θα μπορούσα να σου δώσω την τρυφερότητα μου όταν εσύ η ίδια είσαι σκληρή απέναντι μου; Ναι, θα παλέψω. Πώς θα μπορούσα να σου δώσω ολόκληρο τον εαυτό μου όταν δεν έμαθες στην καρδιά σου την αποδοχή νέων συναισθημάτων; Ναι, θα παλέψω. Το βήμα ανήκει σ’ εσένα που αν δείξεις ανοχή στην πραγματικοτητα, τότε η εγγύηση της κοινής μας επιτυχίας θα βρεθεί μέσα από την εμπιστοσύνη που αυτόματα εσύ θα νιώσεις. Εσύ που τώρα κάνεις τη δύσκολη. Εσύ που τώρα ζεις στον κόσμο σου.

Τίποτα δεν αλλάζει με ευκολία, εάν δεν το αφήσεις να σε αλλάξει πρώτα εκείνο. Όσο πόνο κι αν προκαλεί ένα συναίσθημα, πάντα θα υποκλίνεσαι στο κατόρθωμα του να σε επηρεάσει. Εκτός εάν η επόμενη μου πνοή χωρέσει λιγότερα απ’ όσα θα έπρεπε να ξέρεις και αφήσει τα υπόλοιπα να αποτελούν μια σιωπηλή αγάπη.Σίγουρα δεν περίμενα ποτέ να ρίξω τόσο κλάμα για σένα, αλλά μάλλον είμαι από αυτούς που δεν πίστευαν μέχρι τώρα στο ποτέ μη λες ποτέ. Κι αυτό γιατί όπως κάθε μωρό που περιμένει το δώρο του, έτσι κι εγώ παιδεύομαι στον καημό μου καρτερικά, με πυξίδα τον φόβο πως ίσως να μην σε αντικρύσω ξανά δεσποινίς μου.

Ζητάς από τη ζωή σου μια μοναδική αγάπη. Θέλεις κάποιον που να σε νοιάζεται όσο κανείς άλλος, που να ξεπερνάει τον ίδιο του τον εαυτό. Σου μίλησα πολλές φορές μα δεν με άκουσες, αλλιώς θα ένιωθες ήδη πόσο πολύ ξεπέρασα τα όρια μου για σένα. Θα έβλεπες το όνειρο να δημιουργείται μπροστά σου, στο οποίο θα μπορούσες να γίνεις πρωταγωνίστρια με μια απλή σκέψη. Αν ήθελες…

[img]